Iată cum sa beti apă pentru a pierde in greutatea! Veti ramane surprinsi de rezultate !

Poate suna imposibil, dar apa este un pas de succes pe care trebuie sa-l faci daca incerci sa slabesti. Corpul dvs. este format din aproape 70% apă, astfel încât hidratarea abundentă este mai mult decât este necesară. Corpul nostru va pierde o mulțime de apă pe parcursul zilei, așa că trebuie să înlocuim corect.

Apa este primul și cel mai important pas în călătoria dvs. in scăderea în greutate.

Apa va crește procesul nostru metabolic, ceea ce înseamnă că vom fi capabili să ardem mai rapid calorii, curăță corpul de deșeuri și acționează ca un supresor al apetitului. Prin consumul de cafea, alimente rafinate, cum ar fi uleiurile prelucrate, conservele, băuturile carbogazoase, corpul nostru devine acid. În plus, apa scade nivelul de aciditate. Ajută la eliminarea toxinelor din corpul nostru.

Deci, ce puteți face pentru a vă asigura că beți între 8 și 10 pahare pe zi pentru a vă menține hidratat și pentru a încuraja pierderea în greutate?

Iată câteva sfaturi despre cum puteți bea mai multă apă:

Ai mereu o sticlă de apă cu tine.

Adu-o oriunde te duci și bei din ea în timpul zilei.

Consumul de un pahar cu apă înainte de fiecare masă poate reduce pofta de mâncare. Sentimentul de plenitudine vă va ajuta să mâncați mai puțin, consumând astfel mai puține calorii pentru rezultate mai bune în pierderea greutatii. Studiile adulților mai în vârstă au arătat că apa potabilă înainte de fiecare masă poate crește pierderea în greutate cu 2 kg peste o perioada de 12 saptamani. Intr-un studiu, participantii de varsta mijlocie si cei obezi care au baut apa inainte de fiecare masa au pierdut cu 44% mai mult in greutate, comparativ cu un grup care nu bea mai multa apa.

Apa rece gheata ajuta la stimularea metabolismul dvs., deoarece corpul tau trebuie sa munceasca mai mult pentru a incalzi apa, arzand astfel mai multe calorii si ajutandu-va sa slabiti. În plus, apa rece cu gheață este mult mai răcoritoare decât apa care este la temperatura camerei.

Este bine să folosiți arome la apă, cum ar fi lămâi sau lime. Tăiați-le în felie și puneți-le în sticlă. În plus, puteți include felii de castravete. Acesta contin 96% conținut de apă și echilibru minerale. Castraveții pot furniza niveluri foarte apropiate de hidratare de două ori volumul de apă.

Pot fi adăugate și alte legume care vă pot hidra mai mult. Dacă apa nu este preferată, puteți adăuga o anumită aromă de ceai și o puteți bea în timpul zilei.

De unde știi dacă consumi apă suficientă?

O regulă generală este să verifici toaleta după ce te duci la baie. Veți ști că sunteți bine hidratat dacă urina este clară sau foarte galbenă. Cu cât urina este mai întunecată, cu atât mai multă apă trebuie să bei, mai ales dacă pierderea în greutate este scopul tău.