Infectia cu helicobacter sau boala mainilor murdare poate fi tratata in mod natural.Iata reteta

Cam aproximativ jumatate din pupulatie e infestata cu bacteria helicobacter, care ataca tractul digestiv superior, respectiv mucoasa stomacala.Motivul pentru care infectiile cu helicobacter pot fi descoperite dupa varsta a doua, este ca bacteria poate sa traiasca multi ani in corp, fara sa fie observata .Pe langa mucoasa stomacala, bacteria mai poate sa infesteze cavitatea bucala,saliva si placa dentara.In tarile slab dezvoltate,cam 80% din populatie e infestata. Infectiile se transmit rapid prin contact fizic. In tarile bine dezvoltate,bacteria infesteaza cam 20-50%din populatie.Infectia mai este cunoscuta si sub numele de “boala mainilor murdare”.Principalele moduri de infestare sunt contactul fizic si consumul de alimente si apa contaminate.

Simptome

Printre cele mai comune simptome se numara:digestia proasta ,crampele stomacale , durerile, arusrile, respiratia urat mirositoare si varsaturile. In cazul persoanelor cu gastrita cronica, nu manifesta niciun simptom. Alte persoane pot prezenta simtome severe,precum pierderea poftei de mancare,pierderea in greutate,scaune cu sangerari.

Tratament naturist

In 200 ml de apa clocotita adaugati o lingurita de seminte de in.Apoi,se lasa intr-o cana timp de aproximativ 2-3 ore. La final, strecurati si consumati cate o lingurita de in inainte de mese.Astfel, va veti regla tranzitul intestinal, va veti imbunatati digestia si veti reduce durerile si arsurile stomacale.