Elimina petele de culoare inchisa de pe gat in doar 15 minute!

Petele care apar pe gat si pe interiorul coapselor sunt datorita barbieritului, folosirea deodorantelor si expunerea indelungata de soare. Mai mult, persoanele care sufera de obezitate, diabet sau cancer gastro-intestinal au deobicei pete intunecate in aceste zone ale pielii precum si persoanele care sufera de tratamente hormonale.

Oamenii cheltuiesc multi bani pe tratamente de frumusete sau pe produse care promit eliminarea petelor intunecate. Multe dintre acestea nu au efect garantat ci doar pentru o perioada scurta de timp.  Astazi va vom prezenta un remediu care se prepara doar din 3 ingrediente simple si foarte comune.

Bicarbonat de sodiu, ulei de masline si sare

Ingrediente:

  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingura de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele enumerate intr-un castron de plastic pana cand crema va deveni omogena. Aplicati apoi pe zona pielii unde aveti petele intunecate. Apoi infasurati cu un bandaj si asteptati timp de 30 de minute pentru un efect mai benefic. Dupa cele 30 de minute clatiti cu apa rece si sapun.

Efectuati acest tratament de 3 ori pe saptamana pana cand petele vor disparea. Evitati expunerea la soare. In timpul acestui tratament beti foarte multe lichide si mancati alimente bogate in vitamina E.