Ce truc sa folosesti pentru a avea o casa mereu frumos mirositoare!

Când vine vorba de dezodorizarea casei noastre, avem de ales. Putem merge la magazin și să cumpărăm lumânări și alte produse parfumate care conțin o mulțime de substanțe chimice sau putem alege o cale mai naturală.

Dacă alegem calea mai sănătoasă, nu numai că vom proteja plămânii familiei, ci și pe noi înșine.

În videoclipul de mai jos, veți învăța cum să creați odorizante de aer simple și necostisitoare. Verificați acest tutorial grozav acum! Pentru a finaliza acest proiect, veți avea nevoie de un recipient de lumânări gol, de un borcan cu un capac de tablă, de o șurubelniță, de ciocan, de furculiță, de bicarbonat și de ulei esențial.

În primul proiect, veți începe cu suportul dvs. lumanari goale. Curățați-l cu apă caldă și săpun și toate etichetele ar trebui să se stingă.

Puneți bicarbonat de sodiu în borcan până când se umple aproximativ un sfert. Apoi adaugati aproximativ 8-10 picături peste bicarbonat. Amestecati cu furculita.

Ca o alternativa puteti folosi o lumanare de ceai care se aseaja in centrul borcanului. Acest lucru da o nota aparte. Acum avem propriul nostru odorizant pentru baie sau dormitor.

In a doua varianta, strangeti capacul borcanului, apoi faceti 5 gauri cu surubelnita. Daca acest capac este mai rezistent va ajutati si de ciocan. Gaurile facute trebuie dispuse in forma unui diamant. Dupa acest procedeu asezati bicarbonat de sodiu tot cam un sfert si puneti la fel, 8-10 picaturi de ulei. Amestecati bine si strangeti capacul. Acest odorizant este perfect pentru orice incapere. Aromele se vor elibera lent ceea ce face ca timpul de folosire sa fie mai mare.