Cele mai bune ingrediente pentru a reduce grasimea si pentru a elimina parazitii intestinali!

Atunci când dorești să scapi repede de grăsimea abdominală este indicat să bei foarte multe lichide. Așadar este important să acorzi o atenție mai mare băuturilor din ingrediente care ard grăsimea.

Nu doar sportul si alimentatia poate ajuta la reducerea grasimii ci exista si alte alternative. Aceste depozite de energie din corp de care va vorbim sunt glicogenul (carbohidrati) si proteina (muschi). Modul in care corpul foloseste aceste depozite de energie poate modifica modul in care corpul foloseste grasimile.

Ingredientele:

100 grame de seminte de in
10 gramde de cuisoare uscate

Mod de preparare:

Pune atat semintele de in cat si cuisoarele uscate intr-un blender si amesteca-le pana cand devin o pudra.

Consuma 2 lingurite din acest amestec in fiecare diineata pe stomacul gol timp de 3 zile consecutive. Puteti adauga pudra intr-un pahar cu apa sau kefir.

Dupa cele 3 zile de tratament trebuie sa faceti o pauza de alte 3 zile si apoi sa reluati tratamentul.

Un alt lucru pe care l-ati putea face pentru a ajuta procesul de curatare este sa luati vitamine si minerale in fiecare zi intrucat acestea ajuta la eliminarea energiei din mancare. O cantitate suficienta de vitamine si minerale va va da un plus de vitalitate, va veti simti mai energici si veti avea pofta sa va implicati in activitati diverse.