Cele mai bune pastile pentru a elimina toxinele din ficat!

Carbunele activ mai este denumit de asemenea carbunele medicinal activat sau carbune activat este o forma de carbon care a fost procesat pentru a fi făcut extrem de poros astfel căpătând o suprafaţă foarte mare pentru absorbţia de substanţe chimice.

Se pune o lingura (9-10g) de praf de carbune medicinal intr-un pahar si se adauga 50 ml apa. Se amesteca cu lingurita de plastic sau de lemn. Daca aveti si ulei de parafina, adaugati 1 gram de ulei de parafina. Se amesteca bine si se umple tot paharul cu apa. Beti aceasta solutie, apoi inca 1-2 pahare de apa.

In timpul terapiei cu carbune medicinal nu se consuma vitamine sintetice si minerale si nici sucuri care le contin. De asemenea, dupa ingurgitare nu se mananca timp de 5 ore.

Pentru ca terapia sa fie eficienta, alegeti cu grija carbunele medicinal. Exista carbune facut din lemn de fag si carbune din plante. Cel din plante are o capacitate mai mare de absortie la aceeasi greutate. Este de preferat carbunele sub forma de pudra, nu tablete.

Carbunele medicinal este cel mai eficient antidot la multe otraviri acute cu medicamente, ciuperci si metale. Este un antidot chiar si la stricnina. La otravire acuta se da 5-10 g imediat si se repeta la 8 ore cu inca 5 grame.

Detoxifierea cu carbune este foarte utila si dupa folosirea de medicamente chimice, dupa intoxicatii alimentare sau de alta natura.

Cărbunele medicinal are proprietăți terapeutice uimitoare. Se găseşte în farmacii, la preţuri foarte accesibile, şi poate trata multiple afecţiuni ale sistemului digestiv. Mai poate reduce colesterolul, inflamaţiile şi iritaţiile şi acţionează ca un eficient detoxifiant.

Trateaza problemele respiratorii

Carbunele medicinal poate fi utilizat si de catre cei care sufera de astm. In cazul problemelor respiratorii acest medicament este unul dintre cele mai indicate. Se prepara un mix din doua linguri de pudra obtinuta din carbunele medicinal si un pahar de apa. Se bea timp de sapte zile consecutiv.

Carbunele medicinal reduce inflamatiile

In mod deosebit inflamatiile care apar in urma intepaturilor insectelor. Se piseaza foarte bine un carbune medicinal si se amesteca cu apa pana ce devine o pasta omogena.