Daca mananci hrean seara, corpul tau va resimti aceste 5 beneficii!

Hreanul este extrem de benefic pentru sanatatea noastra, iar cercetatorii de la Harvard au aflat ca este mai bine sa consum hrean seara, intrucat stomacul il va digera noaptea, avand destul timp pentru a face acest lucru, astfel incat substantele utile sa se asimileze mai eficient. Iata 5 beneficii ale hreanului consumat seara:

  1. Somnul va fi mai linistit si mai odihnitor – hreanul contine magneziu, care imbunatateste circulatia sangvina pe parcursul noptii si va oferi energie organismului spre dimineata.
  2. Reduce probabilitatea aparitiei apneei in timpul somnului – persoanele care au probleme respiratorii ar trebui sa consume hrean.
  3. Vindeca raceala – o lingurita de hrean inainte de a merge la culcare va desfunda nasul si va reface gatul ranit.
  4. Dimineata nu vei mai vrea sa fumezi – in componenta hreanului se afla un element activ care distruge dorinta de a fuma. Aceasta metoda a fost eficienta pentru cei care au dorit sa renunte la fumat.
  5. Aerul din camera se purifica – cand mancam hrean, o parte din acesta ajunge si in aer. Acest lucru se intampla cand respiri, intrucat intre sistemul digestiv si cel respirator exista o legatura. Hreanul are uleiuri acide care atunci cand ajung in aer distrug microbii si virusii.