De ce sunt femeile atat de speciale?

O femeie poate sa fie foarte multe lucruri pe langa frumoasa. O femeie trebuie sa fie multe alte lucruri pe langa frumoasa.

Cea mai mare calitate a unei femei nu este frumusetea. Nici macar una dintre calitatile ei nu ar trebui sa fie cea mai mare. Ea este o impletire speciala de calitati multiple, de calitati deosebite si nemaintalnite.

O calitate de care trebuie să dispună orice fată este acea de a fi grijulie. Unele cupluri pur şi simplu nu vor copii. În unele cazuri bărbaţii sunt mai grijulii decât femeile. Orice femeie are sădit instinctul de mamă în adâncul sufletului . Dacă într-o bună zi decideţi să creaţi o familie, atunci trebuie să fiţi sigur că aţi găsit femeia care chiar vrea să devină mamă.

O adevarata femeie stie ca unul dintre cele mai importante lucruri intr-o relatie este loialitatea. Faptul ca te poti baza pe cel de langa tine este un lucru de o valoare inestimabila, iar o femeie adevarata stie acest lucru si se comporta ca atare.

Un om generos este un om sufletist, un om pasionat de ceea ce ii place si un om grijuliu. Generozitatea este si o metoda de apropiere fata de cei din jur si totodata o modalitate de exprimare a sentimentelor.

Frumusetea interioara a unei femei trebuie sa fie intotdeauna evidenta la exterior. Integritatea, onestitatea, morala si valorile sunt cele care ii compun caracterul. Indiferent care este situatia sau circumstantele, o femeie care beneficiaza de frumusete interioara va conduce indiferent de ceea ce vor crede ceilalti.