Dieta cu castraveti care topeste kilogramele in plus !

Castravetele este bun pentru corpul tau, deoarece purifica organismul, stimulează metabolismul și curăță intestinele și tractul digestiv. Aceasta leguma scoate excesul de apă și este recomandabil pentru cei care doresc să facă detoxifiere completă în special în cazul în care dieta zilnică conține alimente sărate. Unii oameni folosesc chiar și castravete pentru curățarea pielii feței sau in caz de acnee.

Aceasta dieta durează 10 zile și tot ce trebuie să faceți este începe să utilizați anumite alimente din dieta ta de zi cu zi. Cu aceasta dieta poti pierde pana la 7 kg. Deoarece dieta se bazeaza pe castravete poti manca ori de câte ori simți foamea.

Plan de dieta cu castravete pentru o zi:

1.Mic-dejun:

-2 ouă fierte tare

-1 farfurie salata de castraveti

2.Gustare:

-5 prune sau 1 mar mare sau 1 piersica (mai mici decât 200gr)

3.Pranz:

-1 bucată de pâine prăjită de grâu cu un bol de salata de castraveti

Ingrediente pentru salata de castraveti :400 gr de castravete, 200 ml de lapte acru sau iaurt alegere, sare si ceapa proaspata.

Mod de preparare: Se curata si se taie castravetele în bucăți mici. Se adaugă sare și se amestecă bine până când sarea se dizolvă complet. Adăugați lapte acru sau iaurtul și se amestecă ușor. Se adaugă ceapa și se servește.

4.Gustare:

Shake de castraveti

Ingrediente pentru shake: 1 castravete, 1 mar si o mana de spanac spalat

Mod de preparare: Puneți toate ingredientele în blender și se putin ghimbir proaspăt – se amestecă bine. Când ați terminat puneti într-un pahar și se bea în timp ce este în stare proaspătă pentru că dacă o lăsați pentru mai târziu va pierde proprietățile sale.

Nutriție castravete: Conține vitamine și minerale, bogati in fibre, magneziu, fier, calciu si vitaminele C, E și B, motivul pentru care acest shake este perfect pentru tine si corpul tau.

5.Cina:

Fructe la alegere (300 gr).