Exercitii eficiente pentru a avea solduri cat mai frumoase si tonifiate !

Soldurile reprezinta o adevarata provocare pentru multe doamne si domnisoare.De aceea in acest articol va om prezenta cateva exercitii specifice pentru aceasta zona problematica.Aveti nevoie de rabdare si voinata.

Exercitiul 1

Stai intinsa pe partea dreapta, cu capul sprijinit in palma. Ridica-ti piciorul stang cu miscari lente la un unghi de 30 de grade, dupa care la un unghi de 60 de grade, de cate 30 de ori. Repeta miscarea si pentru partea cealalta. Important este sa simti cum coapsele incep sa te arda.

Exercitiu 2

Aseaza-te pe o banca si leaga o banda elastica de piciorul tau drept si de piciorul din stanga al bancii. Tinandu-ti genuchii apropiati, ridica piciorul drept in lateral si tine-l ridicat 2-3 secunde, apoi adu-l la pozitia initiala. Repeta miscarea si pentru piciorul stang.

Exercitiu 3- cu gantere

Stai in picioare, cu picioarele usor departate si cu doua gantere in fiecare mana.Ridica ganterele deasupra capului, astfel incat sa fie pozitionate in linie cu umerii.Tine spatele drept si apleaca-te usor spre dreapta, fara a rasuci sau misca partea superioara a corpului; Fa o pauza scurta in aceasta pozitie, apoi revino in pozitia intiala si apleaca-te si spre stanga; Toata miscarea trebuie realizata doar din muschii laterali ai trunchiului.

Pentru rezultate cat mai rapide fa cam 10 repetari pe fiecare parte. Aceste miscari lucreaza zona in cauza si actioneaza direct asupra colaceilor inestetici.

Poti recurge si la dans, jogging sau mersul zilnic pe jos pentru a grabi arderea grasimii de pe solduri