Cu aceasta metoda va puteti curata intestinul de toxine si deseuri!

Trebuie să fiți conștienți de faptul că curățarea colonului este o necesitate pentru a vă menține corpul sănătos, deoarece 80% din sistemul imunitar se bazează pe o digestie adecvată.

Imediat ce consumăm alimente, sunt digerate, ceea ce înseamnă că este rupt în stomac și trece prin intestine. Apoi, peretele intestinal absoarbe toate substanțele nutritive, iar deșeurile se duc la colon și rect pentru a fi eliminate.

Cu toate acestea, această procedură nu este atât de netedă, ceea ce provoacă afectarea fecală a colonului sau acumularea de deșeuri, ceea ce poate dăuna grav sănătății dumneavoastră.

In functie de greutatea corporala si dieta, intestinele pot contine pana la 5 kilograme de toxine si deseuri. Acest lucru este valabil mai ales în cazul dietei americane comune, care este bogată în numeroase alimente foarte prelucrate.

În acest caz, fecalele devin imobile și uscate și este și mai dificil să le excretați din organism. În plus, fecalele împiedică în continuare trecerea deșeurilor noi care trebuie eliminate.

Prin urmare, această afecțiune provoacă diabetul zaharat, dezechilibrul metabolismului, boala hepatică și renală și cancerul.

În plus, consumul regulat de semințe de in, pentru a elimina eficient depozitele de deșeuri din intestine. Ar trebui să consumați zilnic 1-3 linguri, timp de 20 de zile consecutive. În acest fel, veți îmbunătăți funcția digestivă și veți restabili echilibrul florei intestinale.

Acesta este modul de utilizare a semințelor de in pentru a vă curăța intestinele:

Împărțiți procedura de curățare în trei săptămâni succesive:

Prima săptămână

Beți amestecul de 1 lingură de semințe de semințe de porumb și 100 ml de kefir pentru micul dejun pe bază de adiție.

A doua saptamana

Consumați amestecul de două linguri de semințe de semințe de in și 100 ml de chefir.

A treia săptămână

Se amestecă 100 ml de kefir și 3 linguri de semințe de semințe măcinate și se bea zilnic amestecul. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să beți și 2 litri de apă în fiecare zi. Această metodă de curățare trebuie făcută o dată pe an.