Cu acest remediu complet natural veti putea scapa de toxinele din colon Cu acest remediu complet natural veti putea scapa de toxinele din colon !

Funcția colonului este de o importanță deosebită pentru sănătatea dvs. generală, deoarece este o parte vitală a sistemului digestiv, deci ar trebui să aveți grijă de starea de sănătate a acestuia.

Potrivit Dona Gates, fondatorul Ecologiei Corpului, menținerea sanatatii colonului și a sistemului digestiv, consolidează sănătatea generală și asigură bunăstarea.

Anume, principalul organ responsabil pentru eliminarea toxinelor, ficatul, precum și a tuturor țesuturilor și celulelor din organism depinde de un colon sănătos.El primește toate deșeurile din ficat, sânge, sistemul limfatic, plămâni și sinusuri, precum și materia fecală nedigerată și le elimină din organism.

Mai mult, toate substanțele nutritive rămase din alimentele consumate, cum ar fi vitamine, apă și electroliți, merg la colon și pot fi aduse înapoi, astfel încât organismul să le poată folosi.Toate aceste procese importante nu vor avea loc dacă funcția colonului este împiedicată și, pe măsură ce toxinele și deșeurile se acumulează, ele conduc la numeroase probleme de sănătate.

Experții medicali susțin că digestia alimentelor durează de la 24 la 44 de ore, astfel încât alimentele au nevoie de acest timp să treacă prin intestine și colon și să lase corpul sub formă de deșeuri.

Prin urmare, organismul are nevoie de 70 de ore pentru a procesa alimentele procesate care nu conțin nutrienți și astfel acumulează deșeuri în colon. În aceste cazuri, o persoană suferă de constipație și de mișcări neregulate și dureroase ale intestinului.

În cazul toxicității prin colon, se întâmplă adesea următoarele simptome:

Diaree, gaz, balonare, indigestie, constipație
Dureri articulare și musculare
Infecții vaginale, imunitate scăzută, erupții cutanate, probleme ale vezicii urinare
Anxietate, memorie slabă, depresie, oboseală, schimbări de dispoziție, ceață cerebrală

Retetele sunt extrem de eficiente în stimularea funcției de colon și, astfel, îmbunătățirea sănătății generale. Vă sugerăm următoarele două retete, care oferă efecte uimitoare în mai puțin de 15 zile!

Rețetă de curatare a colonului cu uleiuri esențiale

Ingrediente

10 picături de ulei esențial de lămâie și menta
Sucul unei lamai organice
350 ml de apă filtrată

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele și se consumă amestecul de 3 ori pe zi timp de două săptămâni.

Reteta de curatare cu sirop de artar

Această rețetă a fost inventată de Stanley Burrough, care este medic specialist în medicina alternativă, și durează 10 până la 16 zile.

Ingrediente

Suc proaspat din 1 lamaie organica
2 linguri de sirop de arțar organic
½ linguriță de piper de cayenne
350 ml de apă filtrată

Mod de preparare

Tot ce trebuie să faceți este să combinați ingredientele enumerate mai sus și să consumați amestecul de 4 ori pe zi timp de două săptămâni.