Iata ce greseli trebuie sa evitati daca va doriti un copil manierat !

Copiii care au temperament isteric reprezinta o problema pentru parinti si acestia trebuie sa invete cum sa gestioneze problema si sa se comporte.

Aceste mici comportamente și acțiuni care, în timp nu sunt tratate in mod corespunzător, vor aduce anumite repercusiuni în viața copiilor tăi. Suntem cu toții conștienți de acest lucru, dar este de asemenea aceste lucruri sunt confirmate de specialisti.

Cinci greseli pe care parintii le fac in mod repetat, pe care trebuie sa le evitam:

Va este teama de copiii dumneavoastra

Exemplu: În cazul în care un copil vrea să bea lapte dintr-o ceașcă diferită, și nu una obișnuită, părinții încep imediat sa caute o altă ceașcă în loc să ignore cererea acestora. Ei fac acest lucru de teama ca copilul va plânge sau refuză să mănânce.

Aceasta este o mare greșeală. De ce sa iti fie frica? Trebuie să lași să il lasati plângă dacă doresc să și du-te în altă parte, dacă nu doriți să-l auziti. Dar, niciodată nu va creșteti copiii voștri razgaiati.

Scuze ( „Asa sunt copiii”)

Dacă ați justifica abatere disciplinară și izbucnirile lor în public, prin utilizarea acestei fraze, ce-i motivează să continue și să fie iresponsabil ce nu funcționează corect.

Ei bine, copiii sunt capabili de a face mult mai mult decât părinții lor se pot aștepta. Acest lucru este valabil și pentru respect, maniere, munca de zi cu zi, generozitate și autocontrol.